Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego.
Mitek, Marta Red., Leszczyński, Krzysztof Red.
Year of publication: 2014.
Żywienie człowieka, Technologia, Rośliny, Przetwory owocowo-warzywne
available:
1 from 1
Author
Mitek, Marta Red.
Leszczyński, Krzysztof Red.
Title
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego.
ISBN
9788375835762
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwo SGGW,
Year of publication
2014.
Volume
345 s. ;
Dimensions
24 cm.
Object passwords
Żywienie człowieka
Technologia
Rośliny
Przetwory owocowo-warzywne
Keywords
ŻYWIENIE I DIETETYKA
020
%a 9788375835762
245
%a Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo SGGW,
%c 2014.
300
%a 345 s. ;
%c 24 cm.
650
%a Żywienie człowieka
650
%a Technologia
650
%a Rośliny
650
%a Przetwory owocowo-warzywne
692
%x ŻYWIENIE I DIETETYKA
700
%a Mitek, Marta
%e Red.
700
%a Leszczyński, Krzysztof
%e Red.
920
%a 9788375835762
Available items
1.
Accession: 062739
Signature: 62739/1
Signature: 62739/1
Status: To the reading room only